- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Συνελήφθη 61χρονος σε περιοχή της Εορδαίας Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη στις 24-10-2021 το απόγευμα σε περιοχή της Εορδαίας Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 61χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε οικία του 61χρονου σε περιοχή της Εορδαίας, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 χάρτινη συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κλώνους και μέρη δενδρυλλίου κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους -1- κιλού και -300- γραμμαρίων. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- γυάλινο δοχείο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους   -31- γραμμαρίων καθώς και -1- μεταλλικό κυτίο, το οποίο περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους -19- γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.