- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Συνεχείς προετοιμασίες από τις υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας – Προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών

Τις επόμενες ώρες και ημέρες και σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θα εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις, τους ανέμους και τον ισχυρό παγετό. Καλούμε λοιπόν τους δημότες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που μπορεί να προέλθουν από την εκδήλωση των προαναφερθέντων  έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, κατά την διάρκεια των χιονοπτώσεων :

Να τονίσουμε ότι όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των επερχόμενων έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει επιφυλακή οχημάτων για την περίπτωση που θα χρειαστεί μεταφορά πολιτών ευπαθών κατηγοριών.

Εν κατακλείδι και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων μένουμε ήρεμοι και υπομονετικοί, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και των αρμοδίων υπηρεσιών, διευκολύνοντας έτσι το έργο τους.