- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 07/08/2022 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας:

  1. Από τις 08:00π.μ έως τις 10:00π.μ και από τις 14:15μ.μ έως τις 15:15μ.μ: τ.κ. Φούφας, τ.κ. Μηλοχωρίου και τ.κ. Εμπορίου με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και τα Αρδευτικά των ίδιων περιοχών.
  2. Από τις 08:00π.μ έως τις 14:30μ.μ: τ.κ. Αναρράχης, τμήμα τ.κ. Εμπορίου ( περιοχή Εμπορίου προς Αναρράχη,Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Εμπορίου- Αναρράχης) , ξενοδοχείο Άψης με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά των παραπάνω περιοχών, με διακοπή ρεύματος της Κτηματικής περιοχής και των Αρδευτικών εκατέρωθεν της νέας Ε.Ο. Δυτική Εορδαίας.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Ενημερωθείτε στο site μας : https://siteapps.deddie.gr/outages2public [1]για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας: 05.08.2022