Βελτίωση Γεωμετρικών Στοιχείων της Επαρχιακής Οδού Αιανής – Καισαρειάς


Tags |

Την σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Γεωμετρικών Στοιχείων της Επαρχιακής Οδού Αιανής – Καισαρειάς στο τέλος της Περιφερειακής οδού Καισαρειάς», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022.

Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης του Επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης. Στο έργο περιλαμβάνονται εργασίες καθαρισμού και μόρφωσης τάφρων τριγωνικής διατομής ή ερεισμάτων, εργασίες κατασκευής επιχωμάτων, κατασκευή τεχνικών έργων και εργασίες οδοστρωσίας συμπεριλαμβανομένης της τελικής ασφαλτόστρωσης των οδών.

Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 50.054,67 € (με Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει να υλοποιεί έργα οδικών υποδομών, με στόχο την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των χρηστών και  την βελτίωση της προσβασιμότητας ακόμα και των πλέον απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών.