- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν την 13-09-2022 και την 14-09-2022 σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη την 13-09-2022 το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 21χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (14-09-2022) το απόγευμα στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 28χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.