- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Εγκαίνια γραφείων της Πατριωτικής Ενώσεως σε Λάρισα και Κοζάνη

Με απροσδόκητη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο η εγκαινίαση των γραφείων της Πατριωτικής Ενώσεως σε Λάρισα και Κοζάνη.

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως βρέθηκε στα κατάμεστα γραφεία του κόμματος στην κεντρική πλατεία της Λαρίσης, ενώ πλήθος κόσμου βρισκόταν στην είσοδο του κτιρίου, αδυνατώντας να χωρέσει. Μετά τον Αγιασμό, ο κ. Εμφιετζόγλου απηύθυνε λόγο στο κοινό της Λαρίσης, στην πλατεία της πόλεως,κάτω από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, παραθέτοντας και τις πολιτικές θέσεις της Πατριωτικής Ενώσεως.

Ο κ. Εμφιετζόγλου συνέχισε την περιοδεία του το Σάββατο, επισκεπτόμενος το νέο εντυπωσιακό γραφείο του κόμματος στην Κοζάνη. Οι Κοζανίτες έδωσαν βροντερό παρόν, καταχειροκροτώντας τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως και θα ήταν πολύ περισσότεροι, εάν η κακοκαιρία δεν τους εμπόδιζε.

Την Κυριακή, ο κ. Εμφιετζόγλου μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συνάντηση με στελέχη και υποψηφίους βουλευτές της Πατριωτικής Ενώσεως.

Η επόμενη περιοδεία του Προέδρου της Πατριωτικής Ενώσεως έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Οκτωβρίου, όταν και θα περιοδεύσει στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.