- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Φωτιά ξέσπασε στο κτίριο του Δημαρχείου Σερβίων

Ξημερώματα Κυριακής, λίγο μετά τη 01.00 το πρωί, εκδηλώθηκε φωτιά στο κτίριο του Δημαρχείου Σερβίων. Με την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά οριοθετήθηκε στο κεντρικό και ιστορικό τμήμα του πρώτου ορόφου, όπου και λίγες ώρες αργότερα ολοκληρώθηκε η κατάσβεση της. Εντός των επόμενων ημερών, θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τα αίτια της πυρκαγιάς, όπου και θα επισημοποιηθούν.

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι για το επόμενο διάστημα το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)  θα συνεχίζει να τους εξυπηρετεί κανονικά. Προτρέπουμε όλους τους δημότες του Δήμου Σερβίων να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις προς το Δημαρχείο, πλην έκτακτων και επειγουσών  περιπτώσεων, μέχρι να επέλθει η πλήρης  αποκατάσταση της λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου, ενώ θα μπορούν να επικοινωνούν είτε τηλεφωνικά στο 2464350200 είτε ηλεκτρονικά στο info@dservion.gr.

Δυστυχώς, μια μέρα χαράς για την περιοχή μας, μετατράπηκε σε λίγα λεπτά σε νύχτα θλίψης. Στα πολλά προβλήματα, προστέθηκε ακόμη ένα.

Και αυτή τη φορά, όλοι μαζί … ενωμένοι … με αλληλεγγύη και ομοψυχία … με στόχο το κτίριο του νέου Δημαρχείου να είναι αντάξιο της ιστορίας του τόπου μας.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία  Κοζάνης, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σερβίων καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων, για την αυταπάρνηση και θέληση τους να βοηθήσουν στην  κατάσβεση της φωτιάς με κάθε μέσο.