- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις δράσειςπου θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων, από το Σάββατο 19 έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.  Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων, με κοινό θέμα «Βιώσιμα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα».

Οι δράσεις της Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων 2022 πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε και το CluBe Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει ενημερώσεις, εκπαιδευτικά πρότζεκτ, εκθέσεις και διαδραστικά βιωματικά εργαστήρια.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

 

Ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης στις 11:00π.μ.

 

Δράση του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το 12ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης στο χώρο του σχολείου στις 08:30π.μ.

 

Δράση του CluBe Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Μαυροδενδρίου στο χώρο του σχολείου στις 11.30π.μ.

 

Ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό του Δήμου Κοζάνης μαζί με την εταιρεία East West Greece στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης στις 11:00 π.μ.

Δράση του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης στην κεντρική πλατεία στις 11:00π.μ.

Δράση του Δήμου Κοζάνης προς τους πολίτες για να συγκεντρώσουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ένδυσης για παιδιά (αγόρια-  κορίτσια) εφηβικής ηλικίας (12-15 ετών), για τον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης, της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

 

Δράση του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το 18ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης στο χώρο του σχολείου στις 08:30π.μ.

 

Δράση του CluBe Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου  στο χώρο του σχολείου στις 10.30π.μ.

 

Δράση του CluBe Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Λευκοπηγής στο χώρο του σχολείου στις 10.30π.μ.

 

Δράση του Δήμου Κοζάνης μαζί με τους μαθητές του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης οι οποίοι συγκεντρώνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ένδυσης για παιδιά (αγόρια-  κορίτσια) εφηβικής ηλικίας, για τον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης, της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης

Η ενεργή συμμετοχή όλων στα προγράμματα ανακύκλωσης του Δήμου  αποδεικνύει πως η Ανακύκλωση είναι καθημερινός τρόπος ζωής στο Δήμο Κοζάνης.