- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

ΟΕΕ: Η ενημερωτική εκδήλωση για το Ελλάδα 2.0, στην Κοζάνη, μετατίθεται για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος ανακοινώνει ότι, λόγω της αναμενόμενης επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, η ενημερωτική εκδήλωση για το Ελλάδα 2.0, στην Κοζάνη, μετατίθεται για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, στις 16:00.

Η δέκατη τέταρτη, κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας,σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, με σκοπό την ενημέρωση των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», θα πραγματοποιηθεί στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού (Φιλίππου Β 30, Κοζάνη).

Ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 5ου Π.Τ. ΟΕΕ, Δημήτρης Κοεμτζόπουλος. Τον συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος, Δέσποινα Αμαραντίδου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ [1]) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ [2]).

Κάντε την εγγραφή σας εδώ [3].

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.