- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην Έκθεση: Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει με περίπτερο στην Έκθεση «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από 07 έως 09 Φεβρουαρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.

 Η συμμετοχή στην Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων, στον τομέα της οδικής ασφάλειας και ειδικότερα στον πυλώνα των υποδομών και της κατάστασης του οδικού δικτύου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο σχετίζεται με τη διάδραση και τη συμμετοχή των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας, μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής (Nativeapp).

 Επιπρόσθετα, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό (φυλλάδιο), το οποίο θα παρουσιάζει την ανωτέρω διαδικτυακή εφαρμογή (Nativeapp).

 Στόχος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στη βελτίωση των συνθηκών της οδικής ασφάλειας για ένα ασφαλέστερο οδικό περιβάλλον.

Το περίπτερο θα λειτουργεί από την 10:00’ ώρα έως την 17:00’ ώρα και η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.