- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (22-02-2023) το απόγευμα στην Κοζάνη, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 50 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 21χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -4,4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης και -1- ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και -25- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.