- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Παρασκευή Βρυζίδου: Η Νέα Δημοκρατία θα βάλει και πάλι τη σφραγίδα της στη νέα Αναπτυξιακή Πορεία της περιοχής με συνέπεια

Στην κατάμεστη και γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, πραγματοποίησε την Κεντρική Προεκλογική της Ομιλία η υπ. Βουλευτής Παρασκευή Βρυζίδου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Δένδιας, τονίζοντας τη σημασία της γυναικείας παρουσίας στη Βουλή, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο επίτευγμα της Κυβέρνησης που συνίσταται στην εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών, για μια Ελλάδα εξοπλιστικά οργανωμένη, ασφαλή και ισχυρή στα κέντρα των αποφάσεων.

ΗΠαρασκευή Βρυζίδου αναφέρθηκε στην δράση της στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων,για τα όσα διεκδίκησε και κατάφερε:

Η κα Βρυζίδου αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης

στην Υγεία με

→ Στην Παιδεία, με

Αναφορά έκανε η Παρασκευή Βρυζίδου, στη Ψηφιακή μετάβαση με τη δημιουργία του gov.gr, εφαρμογή στην οποία βασικές πληροφορίες διακινούνται μόνο ηλεκτρονικά μεταξύ των υπηρεσιών του Δημοσίου (Υπουργείων, Ανεξάρτητων Αρχών, Περιφερειών, Πολεοδομιών, Νοσοκομείων, και όχι μόνο), εξυπηρετώντας άμεσα τον πολίτη χωρίς την ταλαιπωρία του παρελθόντος.

Μεγάλος στόχος μέχρι το 2025 να διακινούνται όλες οι πληροφορίες ηλεκτρονικά, ενώ υπάρχει

πρόβλεψη για την εγκατάσταση οπτικών ινών σε κάθε δημόσιο και ιδιωτικό κτίριο έως και το 2024 για ακόμα γρηγορότερο Internet.

Στο μεγάλο ζήτημα της οικονομίας η Κυβέρνηση απάντησε, με 10 εμβληματικέςπαρεμβάσεις εθνικής εμβέλειας.

Στον αγροτικό τομέα

Τέλος,

→ΗΝέα Δημοκρατία κλήθηκε να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων χρόνων και ευτυχώς, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είχε αυτή τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας.

→ Η Νέα Δημοκρατία,η παράταξη των σημαντικών επιλογών και των μεγάλων έργων για την περιοχή,οργάνωσε και στην παρούσα φάση το σχέδιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

→ Η Νέα Δημοκρατία θα βάλει και πάλι τη σφραγίδα της στη νέα Αναπτυξιακή Πορεία της περιοχής με σοβαρότητα, συνέπεια και ασφάλεια.

17/05/2023

Παρασκευή Βρυζίδου

Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία