- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η καταστροφή που συντελέστηκε στη Θεσσαλία, από τις πλημμύρες και ο ανθρώπινος πόνος που αυτές προκάλεσαν, δεν μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορη την κοινότητα της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

Προσπαθώντας, με τις λιγοστές μας δυνάμεις να συνδράμουμε στην υποστήριξη των κατοίκων που επλήγησαν, οργανώσαμε τις εξής δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας:

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιήθηκε χωρίς ξεχωριστό κάλεσμα, χωρίς να επιβαρύνουμε, τον ήδη επιβαρυμμένο οικονομικά, κάτοικο της περιοχήςμας (ωθώντας τον να αγοράσει είδη πρώτης ανάγκης), αλλά αξιοποιώντας μόνο τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με την τοπική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και στέλνοντας στις πληγείσες περιοχές, μέρος από τα είδη πρώτης ανάγκης που μας εμπιστεύεστε και μας φέρνετε σε καθημερινή βάση.

 

Για την προσπάθεια αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:

Θυμίζουμε πως ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, παιχνίδια, βιβλία κ.α.) που δεν σας είναι άλλο χρήσιμα συγκεντρώνονται κάθε Πέμπτη 14:30 με 18:00, στην οδό Δωδώνης 11.

Γιατί αλληλεγγύη δεν είναι να πετάς τα ρούχα και τα είδη που δεν σου είναι άλλο χρήσιμα σε έναν κάδο σκουπιδιών, όποιο χρώμα κι αν αυτός έχει, αλλά να φροντίζεις να φτάνουν εκεί που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

 

Περισσότερες πληροφορίες: 2461049799, email: infokoz@arsis.gr [1], ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis [2]&www.instagram.com/arsiskozanis [3].