- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Η Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου 2024 έφτασε φέτος στο τέλος της για την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Η Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου 2024 έφτασε φέτος στο τέλος της για την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Κοντά στα 2.000 χαμόγελα γέμισαν τους χώρους της Βιβλιοθήκης όλη την εβδομάδα. Φέτοςκαταστρώσαμε περιπέτειες με τον μαστόδοντα, μάθαμε γατίσια με ένα σκύλο, πιστέψαμε στον εαυτό μας με συντροφιά μια πριγκίπισσα, μάθαμε πως να γίνουμε συγγραφείς και ταξιδέψαμε στη χώρα του Πέρα – Βρέχει παρέα με τους μικρούς μας φίλους.

Η Βιβλιοθήκη θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των δράσεων και ειδικότερα στους δημιουργούς των βιβλίων που παρουσιάστηκαν: Λάτσο Κωνσταντίνο , Έλενα Ιβάν – Παπαδοπούλου και τιςεκδ. Βικτώριας, Νικητίδου Ευγενία και τις εκδ.iWrite, Σπαχίδου Αρχοντία και τις εκδ. Παρέμβαση, Γκόρα Ελένη και τιςεκδ. 24 γράμματα, Άννα Θεοδώρα Χατζηδημητρίου, ΖαχαρούλαΚαρακωνσταντή και τις εκδ.iWrite, τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών, Αθ. Νούτσο, την Α’βάθμιαΕκπαίδευση Κοζάνης και ειδικότερα τα παρακάτω σχολεία:

 

Ανανεώνουμε τη συνάντηση μας για του χρόνου, για να γιορτάσουμε και να εξερευνήσουμε μαζί τον μαγικό κόσμο των βιβλίων.

Φωτογραφίες των δράσεων μπορείτε να βρείτε στο site της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης (http://www.kozlib.gr/kozlib_new/ [1])στο Facebook (https://www.facebook.com/koventareiosvivliothiki [2])και στο Instagram (https://www.instagram.com/koventareios/ [3])