Αποτελέσματα Διεξαγωγής Webinar με Τίτλο: «ERAMET: Sustainable Mining and Environmental Management” του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων


Tags |

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο webinar του 2ου κύκλου με γενικό θέμα «Know Your Industry» που διοργανώνει το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων. Ο 2ος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων έχει ως στόχο την επαφή με μεταλλευτικές εταιρείες του εξωτερικού για τη μεταφορά γνώσεων και εμπειρίας στους φοιτητές και το επιστημονικό προσωπικό σε γενικά και ειδικά θέματα της μεταλλευτικής.

Το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων ευχαριστεί πολύ τον κ. Denis Richard του ομίλου ERAMET για την ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα περιεκτική παρουσίαση στα πλαίσια του 1ου webinar, με τίτλο “ERAMET: Sustainable Mining and Environmental Management”. Ο κ. Richard αναφέρθηκε εκτενώς στη δομή και τις δραστηριότητες του ομίλου, στην εκμετάλλευση νικελίου, και στην περιβαλλοντική διαχείριση. Την παρουσίαση ακολούθησε μια ζωντανή συζήτηση όπου ο κ. Richard είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις. Το υλικό της παρουσίασης καθώς και το σχετικό βίντεο είναι διαθέσιμα σε όλους μέσω της σελίδας webinars του Τμήματος:

Webinars

Το webinar παρακολούθησαν συνολικά 132 άτομα (108 προπτυχιακοί και 8 μεταπτυχιακοί φοιτητές, 3 υποψήφιοι διδάκτορες, και 10 καθηγητές, από διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και 7 στελέχη μεταλλευτικών εταιρειών). Σε όλους στάλθηκε βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου. Το επόμενο webinar του 2ου κύκλου έχει προγραμματιστεί σε τρεις εβδομάδες (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).