- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

2ο Διαδικτυακό σεμινάριο: Εμβόλια κατά του COVID-19

2ο Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Εμβόλια κατά του COVID-19. Σύγχρονα δεδομένα για τους μηχανισμούς δράσης, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων του COVID-19», από το Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το τμήμα Μαιευτικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, [1]  στο πλαίσιο της διασύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας  με  την κοινωνική συνοχή και τις επιπτώσεις της πανδημίας,  διοργανώνει στις 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 17:00, διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο με τίτλο «Εμβόλια κατά του COVID-19 | Σύγχρονα δεδομένα για τους μηχανισμούς δράσης, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων του COVID-19».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ομότιμος καθηγητής Φαρμακολογίας της   Φαρμακευτικής Σχολής του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Τσιφτσόγλου Αστέριος. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα αναμεταδοθεί ζωντανά, από το κανάλι YouTube του Τμήματος Μαιευτικής (https://www.youtube.com/channel/UCNXwDmmcFl0oJFT2c5XOu-g [2]) και οι συμμετέχοντες αυτού θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.