Κοζάνι FC: Ευχαριστήρια προς ΑΕΠ Κοζάνης και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ΦΣ Κοζάνης


Tags |

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ομάδα τη ΑΕΠ εκπροσωπεί την περιοχή μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League και της ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία.

Όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την αναβάθμιση, την ανάπτυξη και την βελτίωση του ποδοσφαίρου στη περιοχή μας.

Ως νέος Πρόεδρος μαζί με την νέα Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης, δηλώνω ότι θα είμαι συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτόν τον αγώνα.

 

Ευχαριστήριο προς Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές ΦΣ Κοζάνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης παίκτες, τεχνικοί και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του ΦΣ Κοζάνης.

Οι ευχές σας έχουν ιδιαίτερη σημασία για όλους τους ανθρώπους και τη μεγάλη οικογένεια του ΦΣ Κοζάνης. Μεγάλη είναι και η ηθική ικανοποίηση γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε συνοδοιπόρους και συναγωνιστές στο έργο που επιτελούμε.

Είμαστε ευγνώμονες και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για την αναβάθμιση, την ανάπτυξη και την βελτίωση του ποδοσφαίρου στη περιοχή μας.

Ως νέος Πρόεδρος μαζί με την νέα Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης, δηλώνω ότι θα είμαι συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτόν τον αγώνα.

Με εκτίμηση

Χρήστος Πετρόχειλος

Πρόεδρος ΦΣ Κοζάνης