Εκδήλωση με θέμα “Απολιγνιτοποίηση Μιά Επιλογή Πολιτικής με τι Κόστος;


Tags |

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Μαθήματος «Χωρικές, Οικονομικές, Κοινωνικές και Νομικές Διαστάσεις της Ανάπτυξης και του Περιβάλλοντος των Ορεινών Περιοχών» διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα την απολιγνιτοποίηση, εστιάζοντας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η δημιουργία ενός βήματος διαλόγου και αλληλεπίδρασης σχετικά με τις επιπτώσεις – θετικές και αρνητικές – της στρατηγικής της ενεργειακής μετάβασης της χώρας.

Ο χρόνος διεξαγωγής της εκδήλωσης συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και αποσκοπεί να συμβάλλει στον προβληματισμό γύρω από ένα θέμα με προφανές περιβαλλοντικών αποτύπωμα, αλλά και σημαντικό κοινωνικό και οικονομική αντίκτυπο.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, αποτελεί δε μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και περιοχή ερευνητικού ενδιαφέροντος μελών της εκπαιδευτικής ομάδας.

Η κεντρική συζήτηση θα υλοποιηθεί αξιοποιώντας τη μεθοδολογία των «Ομάδων Εστίασης» (Focus Groups), για την άντληση πληροφορίας και την αποτύπωση διαφορετικών απόψεων μέσω ενός ημι-δομημένου διαλόγου.

Link για την είσοδο στην εκδήλωση :

https://tee-gr.zoom.us/j/97686743406?pwd=dHQ0cnZFMzEwMHc4TTl2MmV1b093dz09

Για σύνδεση μέσω της εφαρμογής ZOOM, τα στοιχεία έχουν ως εξής:

Webinar ID: 976 8674 3406 Password: 423971