Σύσκεψη για τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας


Tags |

Με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας, παρόντος των Προϊσταμένων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιου Παπαευαγγέλου και Δέσποινας Παπαδοπούλου, συναντήθηκε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς. Στην σύσκεψη, η οποία έχει καθιερωθεί από τη δημοτική αρχή να πραγματοποιείται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς ενόψει προγραμματισμού της επόμενης, συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Εθελοντισμού-Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Σχολικών Επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν κτιριακά ζητήματα καθώς και την εν γένει καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων Δήμου Εορδαίας.

Ο κ. Πλακεντάς τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή η  δημοτική αρχή στάθηκε στο πλάι των διευθυντών και με αμοιβαία συνεργασία, όλο αυτό το διάστημα, επιτεύχθηκε η συνεχής εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Τέλος ο Δήμαρχος Εορδαίας σημείωσε ότι η αρωγή του δήμου προς τα σχολεία θα συνεχιστεί,  τονίζοντας πως η επίλυση των προβλημάτων τους αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή.