Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την τροποποίηση της πρόσκλησης της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επανεκκίνηση Εστίασης»


Tags |

Σας ενημερώνουμε ότι στις 29-7-2021 δημοσιεύθηκε η απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ι. Τσακίρη που αφορά στην Τρίτη (3η) τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» του ΕΠΑνΕΚ, σύμφωνα με την οποία επιχειρήσεις των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης, που υποβλήθηκε έως την καταληπτική ημερομηνία και ώρα της Δράσης, 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00 απορρίπτεται, έχουν τη δυνατότητα μετά την έκδοση της σχετικής απορριπτικής απόφασης να υποβάλουν επόμενη αίτηση χρηματοδότησης.

Η αίτηση αυτή μπορεί να υποβληθεί μέχρι και την Πέμπτη 20/9/2021 και ώρα 15:00.

Το δικαίωμα νέας υποβολής παύει να υφίσταται σε περίπτωση που η επιχείρηση αυτή ενταχθεί στη Δράση. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η δυνατότητα των επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους στη Δράση.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19, με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Πληροφορίες

Κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την αίτηση συμμετοχής στη Δράση αναφέρεται αναλυτικά στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης ως ισχύει η οποία έχει δημοσιευτεί στους διαδικτυακούς τόπους www.espa.gr,www.antagonistikotita.gr, www.efepae.gr, http://www.kepa-anem.gr και www.anko.gr).

Για αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινίσεις οι επιχειρήσεις των Περιφερειών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, μπορούν να απευθύνονται στις επίσημες πληγές πληροφόρησης, ήτοι:

α) Στην ΕΥΔ/ΕΠΑνΕΚ /Γραφείο πληροφόρησης κοινού (www.antagonistikotita.gr, infoepan@mou.gr, τηλ. 801 11 36 300)

β) στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ (τηλ. 2310-480 000, www.kepa-anem.gr, info@ekepa.gr, info@e-kepa.gr,

γ) στην ΑΝΚΟ (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), τηλ. 24610-24022, anko@anko.gr, www.anko.gr)

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν ηλεκτρονικά το ερώτημά τους μέσω της ιστοσελιδας www.kepa-anem.gr (πεδίο «Στείλε το ερώτημά σου» στη διεύθυνση: https://kepa-anem.gr/steile-to-erotima-sou/) και να απευθύνονται και στα κατά τόπους Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της περιοχής τους.