Ειδήσεις

Συνάντηση του Λάζαρου Μαλούτα με την Άννα Διαμαντοπούλου


Συνάντηση με την επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπήαπό το 1999 έως το 2004, πρώην υπουργό αλλά και βουλευτή Κοζάνης κατά το παρελθόν, Άννα Διαμαντοπούλου, είχε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, την Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Η κ. Διαναντοπούλου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, βρέθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, όπου συζήτησε με το δήμαρχο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή. Αναλυτικά, επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα όπως η μετάβαση στην απολινγιτοποίηση, η επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας μέχρι το 2030 μέσω της συμμετοχής του Δήμου Κοζάνης στην Αποστολή της ΕΕ για τις «100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις», καθώς και οι προτάσεις  του δήμου για τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Η πρώην επίτροπος, που κρατά αδιάλειπτη σχέση με τη γενέτειρά της, εξέφρασε την πρόθεσή της να συνδράμει στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης, ώστε να δημιουργήσει ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο με προοπτική για την περιοχή.

Προηγούμενο άρθρο Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν άλλα δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια για κτηνοτρόφους
Επόμενο άρθρο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Συγχαρητήριο για τις επιτυχίες των Πανελλαδικών 2021 - Ενημέρωση για εισαγωγή μαθητών στο σχολείο μας