Ειδήσεις

Στήριξη του κ. Μίχουλα Σ. στον Φ.Σ. Εορδαϊκό


Η διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στήριξη της προσπάθειας από τον γιατρό κ. Στέλιο Μίχουλα.

Ο κ. Μίχουλας είναι γνωστός για την ενασχόληση του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας. Το πλάνο και το σχέδιο το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται από την διοίκηση την περυσινή χρόνια είναι στη φιλοσοφία και το όραμα του κ. Μίχουλα οποίος συμφώνησε να λειτουργήσει υποστηρικτικά στην Διοίκηση του Σωματείου σε ότι χρειαστεί.

Ως διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μίχουλα για τη στήριξη προς το σωματείο και να ενημερώσουμε αντίστοιχα ότι όποιος επιθυμεί να συνδράμει και να σταθεί στην προσπάθεια η οποία έχει ως στόχο να οδηγήσει τον Εορδαϊκό εκεί που ανήκει, στις εθνικές κατηγορίες, είναι ευπρόσδεκτος!

Δεν περισσεύει κανένας!!!

 

Με Τιμή

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Σερβίων προς τους επιτυχόντες μαθητές
Επόμενο άρθρο Δυτική Μακεδονία: 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με 7ήμερη αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη στον εσωτερικό χώρο χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού