Ειδήσεις

Παράταση υποβολής αιτήσεων εισαγωγής στο ΠΜΣ “Μηχατρονική” του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών μέχρι 15-9-2021


Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο “Μηχατρονική” του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών υποψηφιότητας μέχρι 15-9-2021.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά  μόνο την αίτηση και  τα δικαιολογητικά τους με εκτυπωμένη την αίτηση  μέσω ταχυδρομείου ή courier στη γραμματεία του Π.Μ.Σ. «Μηχατρονική», στα Κοίλα Κοζάνης (ΠΔΜ Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας) Τ.Κ.  50150 εντός της οριζόμενης προθεσμίας.

Στην περίπτωση που επιθυμούν να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΠΜΣ “Μηχατρονική” και να κλείσουν ραντεβού (λόγω των ειδικών συνθηκών λειτουργίας). 

Η αναλυτική προκήρυξη ευρίσκεται στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ «Μηχατρονική» https://mechatronics.uowm.gr.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Διαρκής στήριξη στον πρωτογενή τομέα με στοχευμένες παρεμβάσεις
Επόμενο άρθρο Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων 7ου κύκλου Εισαγωγής Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας & Διαχείριση Ενέργειας στα Κτίρια"