Ειδήσεις

Πύλη στην Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία ανοίγει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή της στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων και θα είναι η πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021.

Η 85η Δ.Ε.Θείναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονά της το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας μέσα από την παρουσία των περιφερειών της χώρας στο περίπτερο 13.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει δυναμικό παρόν στο σημαντικό αυτό γεγονός με την παρουσία της στο Περίπετρο 13, stand 01. Κύριο θέμα του περιπτέρου είναι η μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, η δημιουργία νέου παραγωγικού μοντέλου της περιφέρειας, οι επενδυτικές ευκαιρίες και τα ισχυρά κίνητρα που δίδονται με βασικές κατευθυντήριες την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία.

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση προβολής του Βοΐου και των προϊόντων του στην παραλία Θεσσαλονίκης από το Δήμο Βοΐου
Επόμενο άρθρο 5.670.000 € στο Δήμο Σερβίων για οδικές προσβάσεις σε 247 επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα