Ειδήσεις

Κορωνοϊός: Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης & των επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. με τον διοικητή του «Μαμάτσειου»


Ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και ο σχεδιασμός των επόμενων μηνών, αποτέλεσαν τα βασικά ζητήματα συζήτησης κατά τη συνάντηση του διοικητή του «Μαμάτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ΣτέργιουΓκανάτσιου, με το  δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού ΣυμβουλίουΧάρη Κουζιάκη, Κυριάκο Μιχαηλίδη,Φώτη Κεχαγιά καιΝώνταΣτολτίδη. Στη συζήτηση συμμετείχε με την ιδιότητα του γιατρού του Νοσοκομείου καιο αντιδήμαρχος Κοζάνης, Βασίλης Βασιλακόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης,που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, έγινε ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας covid-19 στην περιοχή, την υφιστάμενη κατάσταση του νοσοκομείου, καθώς και για τον μελλοντικό σχεδιασμό αναφορικά με τις μεταλλάξεις του ιού. Επίσης, συζητήθηκε το γενικότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες, με τηνάμεση αναβάθμισή τους να αποτελεί κοινή αγωνία όλων.

Ο κ. Γκανάτσιος παρουσίασε στους παριστάμενους στατιστικά στοιχεία του Νοσοκομείου, που σχετίζονται με τη διαχείριση των περιστατικών covid, από όπου συμπερασματικά εκφράστηκε η πεποίθηση, ότι το «Μαμάτσειο» ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στις προκλήσεις της πανδημίας αναφορικά με τη διαχείριση  και περίθαλψη των ασθενών.

Στη συνέχεια, όλοι οι παριστάμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό του νοσοκομείου, που ανταπεξήλθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διαχείριση της πανδημίας, ενώ εκδήλωσαν τη στήριξή τους σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της περίθαλψης των πολιτών.

Σημειώνεται, ότι η εν λόγω συνάντηση αποτέλεσε πρωτοβουλία του δημάρχου Κοζάνης και του διοικητή του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου.

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων προς την Πρόεδρο της Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Σερβίων και Αντιδήμαρχο κα. Νανά Γκαμπούρα
Επόμενο άρθρο Συνεργασία του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τη νέα σχολική χρονιά