Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής σε περιοχή της Κοζάνης


Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής που τελέστηκε σε περιοχή της Κοζάνης, για την οποία φέρονται ως δράστες οι -3- ημεδαποί, ηλικίας 29, 48 και 68 ετών, μέλη της εγκληματικής ομάδας, για τα οποία σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ συνελήφθη ο ένας εξ αυτών την 11-09-2021 από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης (σχετικό το από Δ.Τ. Κοζάνης 13-09-2021 (σύλληψη 68χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, κλοπής, σύστασης εγκληματικής ομάδας και απείθειας – σχηματισμός δικογραφίας 2 ημεδαπών μέλη της ομάδας).

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι ημεδαποί χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, τις βραδινές ώρες της 10/11-09-2021 αφού προκάλεσαν φθορές σε κτήμα 36χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, αφαίρεσαν διάφορα εξαρτήματα αυτοκινήτων, γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα, τα οποία ανευρέθηκαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 68χρονος και τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθρο Προτάσεις του ΤΕΕ/ΤΔΜ επί του περιεχομένου του οδηγού εφαρμογής του Προγράμμα-τος «Νέο Εξοικονομώ»
Επόμενο άρθρο 1ο Βραβείο στο Δήμο Κοζάνης για την ανακύκλωση από τα Green Awards του Economist