Ειδήσεις

O Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη συνάντηση των Εκτελεστικών Γραμματέων των Περιφερειών της χώρας


Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης, συμμετείχε στη συνάντηση των Εκτελεστικών Γραμματέων των Περιφερειών της χώρας στη Θεσσαλονίκη, την 17η Σεπτεμβρίου 2021, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του προέδρου της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.

Συζητήθηκαν ευρέως θέματα που απασχολούν τη λειτουργία και αποδοτικότητα των δημοσίων υπηρεσιών, με σκοπό την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δόθηκε βαρύτητα στην καινοτομία και την απόλυτη εξειδίκευση με τη χρήση εφαρμογών ψηφιακών μέσων, για την εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων αλλά και την ταχύτητα ολοκλήρωσης των διαδικασιών.

Η άμεση δράση, η συνεργασία, το άριστο κλίμα και η αλληλεγγύη μεταξύ των υπαλλήλων, η συνέργεια στον σχεδιασμό και την υλοποίηση με τις αναγκαίες παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, είναι το ζητούμενο αλλά και η μεγάλη προσπάθεια, για να επιτύχουμε τους στόχους της περιφερειακής μας αρχής, που δεν είναι άλλοι από την πρόοδο και την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Προηγούμενο άρθρο Rapid tests ΕΟΔΥ: 11 θετικά στην Κοζάνη και 6 στην Πτολεμαΐδα
Επόμενο άρθρο Αυλαία για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του Δήμου Κοζάνης την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων