Ειδήσεις

Έρχεται η 5η γιορτή μελιού στην Κοζάνη!


Ο Δήμος Κοζάνης, το  Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης, διοργανώνουν την 5η γιορτή μελιού, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, από τις 10.00 έως τις 20.00, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Είκοσι ένας μελισσοκόμοι του Δήμου Κοζάνης θα εκθέτουν το υψηλής ποιότητας, θαυμάσιας γεύσης και εξαιρετικού αρώματος μέλι που παράγεται στον τόπο μας, καθώς και άλλα προϊόντα μέλισσας.

Οι εκθέτες – παραγωγοί θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ή θα έχουν υποβληθεί σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού εντός της εβδομάδας. Η απόσταση μεταξύ των πάγκων θα είναι 1μ, ενώ η απόσταση μεταξύ ατόμων 1,50μ. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο από τους εκθέτες όσο και από τους επισκέπτες. Απαραίτητη επίσης είναι και η τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος σε κάθε εκθετήριο πάγκο.

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Στάθη Κωνσταντινίδη προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την ανάγκη συνέχισης της απασχόλησης των εργαζομένων του Ειδικού προγράμματος 4.000 μακροχρόνια άνεργων στον Τομέα της Υγείας
Επόμενο άρθρο Εγκατάσταση πρώτου Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών στο Δημοτικό Κατάστημα Ασκίου