Ειδήσεις

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βελβεντού


Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει την Τρίτη 5/10/2021 στις 12:00 με τηλεδιάσκεψη (ή τηλεφωνικά για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν) λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Παράταση συμβάσεων έκτακτου προσωπικού Ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου Χρόνου για αντιμετώπιση των απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών λόγω του κορωνοϊού COVID-19. Ένατη (9η) τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.
  2. Ανάθεση σε πληρεξούσιο δικηγόρο σύνταξης και επίδοσης Εξώδικης Δήλωσης – Διαμαρτυρίας προς μισθωτή ακινήτου του Δήμου.
  3. Έγκριση έκτακτης μετάβασης δημάρχου και Αντιδημάρχου στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου. Εξειδίκευση πίστωσης.
  4. Έγκριση έκτακτης μετάβασης δημάρχου και Αντιδημάρχου στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου. Εξειδίκευση πίστωσης.

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής για την τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 11:45.

https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Προηγούμενο άρθρο 66 rapid tests του ΕΟΔΥ στην Κοζάνη με 5 θετικά στον covid-19 το Σάββατο 2 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης, τα οποία μετέφεραν παράνομα με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο 22 αλλοδαπούς