Ειδήσεις

Πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας


Η Πρόεδρος του Ν.Π. Ι.Δ «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας» ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, συνολικού αριθμού 2 ατόμων για την κάλυψη των αναγκών της τρέχουσας χρονιάς 2021-2022, για την Πειραματική Σχολή Κλασσικού Χορού και το Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι (ΔΗ.ΠΑΙ.ΘΕ.) του Ν.Π.Ι.Δ. της Κ.Ε.Δ.Ε. του Δήμου Εορδαίας και συγκεκριμένα:

1 άτομο ΤΕ Δασκάλας/Δασκάλου Κλασσικού Χορού

1 άτομο ΠΕ Δασκάλας/Δασκάλου Θεατρικής Αγωγής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ∆ήμου Εορδαίας (http://www.ptolemaida.gr), μπορούν επίσης να ζητήσουν να τους αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα έπειτα από έγκαιρο αίτημά τους στα e-mails της Κ.Ε.∆.Ε.

α) kede11@otenet.gr και β) kede14@otenet.gr ή να την παραλάβουν σε φυσικό αρχείο από τα γραφεία της Κ.Ε.∆.Ε. (Περγάμου 80 –Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από τις 05/10/2021 έως και 14/10/2021

Η Παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 07/10
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση για διάθεση θέσεων μαθητείας στο ΕΝΕΕΓΥΛ Κοζάνης