Ειδήσεις

Ξεκινά η κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού Αιανής από την ΔΕΥΑΚ


Υπογράφηκε σήμερα 6 Οκτωβρίου 2021 η σύμβαση ανάμεσα στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης, εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Κυτίδη, και την ανάδοχο εταιρεία «ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που προέκυψε μετά τον σχετικό διαγωνισμό, για την κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού Αιανής.

Ο τίτλος του έργου είναι«Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων και κεντρικός αποχετευτικός αγωγός Αιανής ∆ήμου Κοζάνης» και είναιενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Υποδοµές Μεταφορών, Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη 2014 – 2020», της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με προϋπολογισμό μελέτης 1.550.580,02 €.

Το έργο αφορά την μελέτη- κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Αιανής, του Δήμου Κοζάνης, για την επεξεργασία των λυμάτων του οικισμού Αιανής (από το αποχετευτικό δίκτυο του οικισμούκαι από τοαρχαιολογικό μουσείο Αιανής), δυναμικότητας πληθυσμού 2900 κατοίκων.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Εορδαίας: Δύο αυτοκίνητα για την μεταφορά παιδιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου
Επόμενο άρθρο Π.Ε. Κοζάνης: Δημιουργία- Λειτουργία Οδοντιατρείου ΑΜΕΑ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης