Ειδήσεις

ΦΣ Κοζάνης: δυνατό ξεκίνημα με νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Εδεσσαϊκό


Συγκεντρωμένη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 με ώρα έναρξης στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, συνεχίζει καθημερινά η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στον Εδεσσαϊκό.

Η ομάδα προπονείται εντατικά, με τον Γιάννη Κερλίδη και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Όλοι δουλεύουν σκληρά, γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Κερλίδης, πέρα από τις γνωστές απουσίες των τραυματιών Παπαδόπουλου Δ. και Σαρηγιαννίδη, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα, με το κλίμα στην ομάδα να είναι εξαιρετικό και άπαντες αναμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος με την πρώτη νίκη για την ομάδα μας.

Δήλωση του προπονητή Γιάννη Κερλίδη:

“Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από το να επαναλάβουμε το αποτέλεσμα του αγώνα κυπέλλου στην Έδεσσα με τον ίδια αντίπαλο, με μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση εφαρμόζοντας το αγωνιστικό μας πλάνο, ώστε να ξεκινήσουμε με τους τρεις βαθμούς. Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, είμαστε αισιόδοξοι και θα τα καταφέρουμε. Επί της ευκαιρίας της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος εύχομαι σε όλους να είναι υγιείς, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας με αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.”.

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη – Εδεσσαϊκος θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Μαυρίδης Θωμάς, με βοηθούς Α’ Μπέκας Κωνσταντίνος, Β’ Μπογιατζόγλου Απόστολος της ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Καραλιόλιος Ανδρέας από την ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Όλη η αγωνιστική του ομίλου:

2ος όμιλος – 1η αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας – Μακεδονικός

ΦΣ Κοζανη – Εδεσσαϊκός

Ποσειδώνας Μηχανιώνας – ΑΕ Λευκίμμης

ΟΦΑΜ – Θύελλα Σαρακηνών

Ηρακλής Αμπελοκήπων – ΑΕΠ Κοζάνης

ΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αστέρας Καληράχης

 

Για τους φιλάθλους:

Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Ολυμπιάδος.

– Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022

– Γενική είσοδος τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

– Γυναίκες: 5 ευρώ

– Μαθητές – Φοιτητές – Στρατιώτες – Άνεργοι: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)

– Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των μέτρων.

Προηγούμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: «Καμία πρόβλεψη από την κυβέρνηση για τα Αγροτικά Τιμολόγια Ρεύματος»
Επόμενο άρθρο Αλλάζει όψη ο Ιππικός Όμιλος Κοζάνης – Εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεωνστα Πετρανά