Ειδήσεις

Δήμος Κοζάνης: Ενημερωτική εκδήλωση του ΕΔΔΥΠΠΥ για τον εμβολιασμό της covid-19


Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στην καμπάνια  του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”. Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ημερίδα, με στόχο την ορθή ενημέρωση για τον εμβολιασμό έναντι της πανδημίας. Προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς, οι οποίοι καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν δύο ιατροί – μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

 

Λεπτομέρειες για την παρακολούθηση της διαδικτυακής ημερίδας:

Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ώρα διεξαγωγής: 18:00 – 19:00

 

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/j/86757115060

 

(Webinar ID: 867 5711 5060)

Προηγούμενο άρθρο Δυτική Μακεδονία: 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτη καταστημάτων
Επόμενο άρθρο Άρθρο του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου στο «Κ» της Καθημερινής: «Restart» στο μέλλον