Ειδήσεις

Συνελήφθη 56χρονος σε περιοχή της Εορδαίας Κοζάνης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη στις 25-10-2021 το απόγευμα σε περιοχή της Εορδαίας Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 56χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε αγροτεμάχιο του 56χρονου σε περιοχή της Εορδαίας, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε  -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,2 έως 2,7 μέτρα. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους -2- κιλών, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός κόφτης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθρο Ψεκασμοί πεύκων στις Κοινότητες Πολυμύλου, Αυγής, Αγ. Δημητρίου, Ρυακίου, Ακρινής & Δρεπάνου
Επόμενο άρθρο Rapid tests την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στη ΖΕΠ