Ειδήσεις

Έκτακτη σύσκεψη φορέων για την πορεία της πανδημίας με πρωτοβουλία του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα


Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας συζητήθηκαν στην έκτακτη σύσκεψη φορέων, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου 2021, στην αίθουσα «Κοβεντάρειο». Τη συζήτηση συντόνισε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Νούλα Τουμπουλίδου.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιος Γκανάτσιος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθανάσιος Δραγατσίκας, oπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Γιάννης Μητλιάγκας, ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Σπύρος Σιδέρης, καθώς και οπρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής” Αλέκος Βουτυρής.

Οι εκπρόσωποι των φορέων κατέθεσαν τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους για την  εξέλιξη της πανδημίας, ενώ οι απόψεις όλων συνέκλιναν στην πεποίθηση, ότι πρώτιστο καθήκον όλων αποτελεί η διασφάλιση της υγείας των πολιτών, καθώς και η ομαλή κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Τέλος, οι παριστάμενοι ομοφώνησαν στη συμμετοχή τους στην καμπάνια ενημέρωσης του Δήμου Κοζάνης για τον εμβολιασμό.

Προηγούμενο άρθρο Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης του έργου: «Βελτίωση οδικού τμήματος Βουνάσα – Ελάτης εντός των ορίων της ΠΕ Κοζάνης»
Επόμενο άρθρο Κωνσταντίνος Στόκκος διευθυντής ΜΕΘ «Μαμάτσειου»: «Οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στη ΜΕΘ, έχουν θέση στην κοινωνία. (..)Εμβολιάσου όσο είναι καιρός»