Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον Αρχηγό ΓΕΣ Χαράλαμπο Λαλούση


Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο, Χαράλαμπο Λαλούση είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας,  την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021. Τον Αρχηγό συνόδευε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος, Πέτρος Δεμέστιχας. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο Διοικητής της 9ης Ταξιαρχίας Νικόλαος Γκόνης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του στρατού και των τοπικών κοινωνιών, ενώ επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα του στρατοπέδου «Μακεδονομάχων»και το αίτημα του Δήμου Κοζάνης για παραχώρηση.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός ΓΕΣ ξεναγήθηκε στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, όπου είδε από κοντά τα ιστορικά κειμήλια, αλλά και τα σπάνια και πολύτιμα τεκμήρια που απαρτίζουν τις συλλογές της.

Προηγούμενο άρθρο Έγκριση υποβολής Πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 του έργου «Επιστημονική μελέτη ποιοτικών και χημικών χαρακτηριστικών επιλεγμένων δειγμάτων μελιού και πρόπολης του Μπούρινου (Βούρινου) και των τοπικών μελιών βελανιδιάς (Quercus sp) και σιδερόχορτου (Polygonum aviculare) αξιοποίηση των αποτελεσμάτων στην ανάδειξη της γεωγραφικής προέλευσής τους»
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο του Συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης για τις δωρεές του Οκτωβρίου 2021