Ειδήσεις

Στο ΦΣ Κοζάνης ο Στέργιος Ψιάνος, μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας!!!


Λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, η ενίσχυση συνεχίστηκε για την ομάδα μας. Οι υπεύθυνοι αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις προκειμένου η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και ο κόσμος να απολαύσει μια αξιόμαχη και ποιοτική ομάδα.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Στέργιο Ψιάνο.

Ο Στέργιος γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1989 (32) στην Κοζάνη, είναι αμυντικός μέσος και έχει αγωνιστεί σε 4 αγώνες στην Super League 1, σε 231 αγώνες (9 τέρματα) στο πρωτάθλημα της Football League και 19 FL Play-off (2 τέρματα), σε 18 αναμετρήσεις της Super League 2 (3 τέρματα), σε 23 αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος, σε 39 αγώνες της Α΄ κατηγορίας Κύπρου και 7 αγώνες στη Β’. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 350 αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών, έχει πετύχει 14 τέρματα, έχει δώσει 11 ασιστ. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας. Ο Στέργιος έχει ενταχθεί στην ομάδα και προπονείται κανονικά.

Τον καλωσορίζουμε, του  ευχόμαστε να είναι υγιείς, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας με αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Στέργιος Ψιάνος μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Πάντα ήθελα να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο για ομάδα στον τόπο καταγωγής μου, όπου μεγάλωσα και έμαθα ποδόσφαιρο. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Μια σεζόν που θα αναδείξει την Κοζάνη αρχικά και εν συνεχεία τις προσωπικές φιλοδοξίες όλων μας. Ευχαριστώ την ομάδα του ΦΣ Κοζάνης και τους ανθρώπους της, ιδιαίτερα τις οικογένειες Πετρόχειλου και Κεντεποζίδη, και όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και που μου δίνουν την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Στόχος είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, με δουλειά και με υπομονή να κάνουμε και πάλι την Κοζάνη ομάδα που θα πρωταγωνιστεί”.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με τον Πρόεδρο του Ομίλου Εταιρειών «Μηχανική» Πρόδρομο Εμφιετζόγλου
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή στην Κύπρο