Ειδήσεις

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Κοζάνης προς τους συναδέλφους της ΔΕΤΗΠ: Προέχει ο αγώνας για την σωτηρία των τηλεθερμάνσεων


Αγαπητοί συνάδελφοι της ΔΕΤΗΠ.

Το Σωματείο Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης δεν στρέφεται εναντίον κανενός, αλλά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον των τηλεθερμάνσεων, συμμεριζόμενο την αγωνία των 70.000 καταναλωτών της στην Κοζάνη, αλλά και των χιλιάδων άλλων στην Πτολεμαΐδα και το Αμύνταιο, όπως οφείλει και πρέπει να κάνει. Γι’ αυτό, εξάλλου, πρόσφατα καταθέσαμε προς τον αρμόδιο Υπουργό και το αίτημα για την απόδοση του επιδόματος θέρμανσης και στους καταναλωτές τηλεθέρμανσης.

Δεν «απειλεί», όπως λανθασμένα ερμηνεύσατε την στάση μας, αλλά εκφράζει ως θέση αρχής την άποψη ότι για όλους πρέπει να ισχύουν τα ίδια μέτρα και σταθμά, χωρίς εξαιρέσεις.

Στην ανακοίνωση μας αναφερθήκαμεστο κοινό μας μέλλον και εκφράσαμε την αγωνία μας για την σημαντική καθυστέρηση που υπάρχει στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης του επενδυτικού προγράμματος για την κατασκευή των αγωγών διασύνδεσης, των αντλιοστασίων, της Μονάδας Σ.Η.Θ.Υ.Α. και όλων όσων χρειάζεται να γίνουν προκειμένουνα λυθεί το πρόβλημα όλων των τηλεθερμάνσεων, πρόβλημα που δημιουργεί η βίαιη απολιγνιτοποίηση της περιοχής. Μήπως πρέπει να εστιάσουμε σ’ αυτό το σημαντικό θέμα, αντί να αναζητούμε εχθρούς και να ανακαλύπτουμε υπονοούμενα εκεί όπου δεν υπάρχουν;

Αγαπητοί συνάδελφοι της ΔΕΤΗΠ

Οι καιροί είναι κρίσιμοι και καθοριστικοί για το μέλλον των τηλεθερμάνσεων και ο αγώνας είναι κοινός. Εμείς θα εστιάσουμε σ’ αυτό και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα όλοι οι συμπολίτες μας που απολαμβάνουν αυτό το κοινωνικό αγαθό.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή στην Κύπρο
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 61χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών