Ειδήσεις

Μιχάλης Γ. Παπαδόπουλος:«Σημαντική Δικαστική Απόφαση για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας»


Παρακολουθώ εδώ και χρόνια την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, ως μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τα οικονομικά συμφέροντα εκατοντάδων οικογενειών υπόθεση της περιοχής μας.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα σήμερα ότι με δευτεροβάθμια απόφαση του Εφετείου Δ. Μακεδονίας επιβεβαιώθηκε, με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο η άδικη μετατροπή των χρημάτων τους από καταθετικό προϊόν σε μερίδια της τράπεζας. Μετά περίπου εφτά (7) έτη δικαστικών αγώνων, στα οποία οι καταθέτες διεκδίκησαν και κατάφεραν να κερδίσουν το σύνολο των δικαστηρίων, ήρθε επιτέλους η αμετάκλητη επιβεβαίωση και δικαίωσή τους.

Οι καθυστερήσεις που έλαβαν χώρα – καθυστερήσεις που αφορούσαν διαδικασίες για τις οποίες οι ίδιοι οι καταθέτες δεν ήταν υπεύθυνοι-, αποτελεί για εμένα προσωπικά εξαιρετικά σημαντικό κίνητρο να συστρατευθώόπως έκανα και στο παρελθόν, ώστε  με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο να έρθει η γρήγορη εκταμίευση των ποσών για τα οποία οι άνθρωποι αυτοί δικαιώθηκαν.

Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί τελεσίδικα και αμετάκλητα.

Εκ τούτου, είναι χρέος της πολιτείας μας απέναντι στους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, να δώσει όσο πιο σύντομα γίνεται ένα τέλος, με την επιστροφή στην ουσία των χρημάτων τους, όπως η καλοδεχούμενη αυτή απόφαση επιτάσσει.

Προηγούμενο άρθρο Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης του έργου: «Βελτίωση οδικού τμήματος Βουνάσα – Ελάτης εντός των ορίων της ΠΕ Κοζάνης»
Επόμενο άρθρο Υπογραφή Συμβάσεων για «Παροχή Υπηρεσιών Αποχιονισμού Περιόδου 2021-2022 στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας», από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη