Ειδήσεις

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βελβεντού


Μετά την αλλαγή αντιδημάρχων και την ανασύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής με βάση την 25/3430/1-11-2011 Απόφαση Δημάρχου, παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει την Δευτέρα 8/11/2021 στις 11:00 με τηλεδιάσκεψη (ή τηλεφωνικά για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν) λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1.- Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και χορήγηση 4ης παράτασης χρόνου εργασιών για το έργο: «Κατασκευή πεζοδρομίου από την οδό Πιερίων από την συμβολή με την οδό 25ης Μαρτίου ως Δ.Α.Κ».

2.- Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και χορήγηση παράτασης χρόνου εργασιών για το έργο: «Κατασκευή Τοιχίου Αντιστήριξης στον Οικισμό Παλαιογρατσάνου».

3.- Έγκριση 2ου Πρακτικού Συνοπτικού Διαγωνισμού του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ»

4.- Χορήγηση παράτασης χρόνου παράδοσης για την προμήθεια: «Προμήθεια εξαρτημάτων και εργαλείων Δήμου Βελβεντού».

5.- Χορήγηση παράτασης χρόνου εργασιών για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Α.Μ.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».

 

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής για την τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 10:45.

https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09

 

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστήριο του Δήμου Εορδαίας για δωρεά αντισηπτικών τζελ
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη άμεσα 47χρονος ημεδαπός που διέπραξε ληστεία στην Πτολεμαΐδα