Ειδήσεις

Στάθης Κωνσταντινίδης: Ξεκλειδώνει το έργο της αποκατάστασης του Ι.Ν Αγίου Νικολάου στο Λιβαδερό


Σε συνάντησή μου με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Θεμιστοκλή Βλαχούλη, ζήτησα την ταχύτερη δυνατή έγκριση των συμπληρωματικών μελετών του έργου αποκατάστασης του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Λιβαδερό. Πρόκειται για παρέμβαση μεγάλης αξίας για την ανάδειξη της θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και συνεπώς, είναι απολύτως δικαιολογημένο το έντονο ενδιαφέρον του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κκ Παύλου και του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την υλοποίησή του.

Ο προϊστάμενος της οικείας Διεύθυνσης του Υπουργείου Πολιτισμού με διαβεβαίωσε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου, αφού ενταχθεί σε σχετικό χρηματοδοτικό πλαίσιο.

Προηγούμενο άρθρο Π. Βρυζίδου:Ευνοϊκές διατάξεις για την ΠΕ Κοζάνης στο ν/σ του Υπουργείου Υγείας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες διατάξεις»
Επόμενο άρθρο Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με τη Βιβλιοθήκη και τα Δημοτικά Γρεβενών