Ειδήσεις

Ο διαγωνισμός selfie με έπαθλο δύο ποδήλατα συνεχίζεται μέχρι την 1η Οκτώβρη!


Παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου 2020 παίρνει ο διαγωνισμός selfie φωτογραφίας, που υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Κοζάνης για την  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Μπροστά́ από́ το Δημαρχείο θα βρείτε το banner της Εβδομάδας Κινητικότητας. Βγείτε μια φωτογραφία, ανεβάστε τη στα Social media και μπείτε στο διαγωνισμό́ για κλήρωση δύο ποδηλάτων!!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά́ τους όρους του διαγωνισμού́:

Όροι και προϋποθέσεις selfie contest μέσω των social media:

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό́ με έπαθλο δύο ποδήλατα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Φωτογραφηθείτε μπροστά́ από́ το banner της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που βρίσκεται έξω από́ το Δημαρχείο με το ποδήλατό́ σας ή με αθλητική́ ενδυμασία ή κρατώντας στο χέρι σας το εισιτήριο του λεωφορείου με το οποίο μετακινηθήκατε το οποίο να δείχνετε προς την κάμερά σας. Προσοχή́, πρέπει να φαίνεται και το banner στη φωτογραφία.

2. Κάντε “like” στη σελίδα «Ευρωπαϊκή́ Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης» στο Facebook ή “follow” στο Instagram @kozanimobilityweek ή και τα δύο.

3. Δημοσιεύστε τη φωτογραφία που βγάλατε είτε στο facebook είτε στο Instagram με τα 3 hashtag #mobilityweek, #kozanimobilityweek και #kozanimobilityweek2020. 

Μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας μέχρι και την Πέμπτη 1/10/2020, στις 12 το βράδυ. Προσέξτε να έχετε βάλει προηγουμένως τις ρυθμίσεις των δημοσιεύσεων “Δημόσια” γιατί́ αλλιώς θα είναι άκυρη η συμμετοχή́. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πρέπει να μπορούν να είναι ορατές από́ όλους .

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί́ διαδικτυακά́ την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης στις 11.00 το πρωί́. Θα ανακοινωθούν δύο (2) νικητές και κάθε ένας θα πάρει από́ ένα (1) ποδήλατο.

5. Ο κάθε πολίτης μπορεί́ να συμμετέχει μόνο μια (1) φορά́, είτε μέσω Facebook είτε μέσω Instagram. Αποκλείονται οι πολλαπλές συμμετοχές ιδίου ατόμου από́ πολλαπλά́ προφίλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα είναι έγκυρη μόνο μια συμμετοχή́ και οι άλλες θα ακυρώνονται.

6. Ισχύουν οι κανονισμοί́ προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συμμετέχοντες κάτω των 17 ετών συμμετέχουν κατόπιν άδειας γονέων /κηδεμόνων. 

Selfie contest!  

Διαγωνισμός με έπαθλο δύο ποδήλατα!  

Σας καλούμε να συμμετέχετε!!!

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνίαση κλοπής χαλκού σε περιοχή της Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Η Δ.Ε.Υ.Α.Β επιβραβεύει με έκπτωση από 10 – 20% όσους εξοφλούν εγκαίρως τους λογαριασμούς