Ειδήσεις

Π. Βρυζίδου: Εντός Οκτωβρίου αναμένονται οι εκταμιεύσεις του ειδικού προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων


Το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ – Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) που επιδοτεί την πρόσληψη προσωπικού σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και στην περιοχή της Μεγαλόπολης, παρουσίασε καθυστερήσεις στις εκταμιεύσεις.

Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, επισήμανε το θέμα στο Διοικητήτης ΔΥΠΑ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, ο οποίος προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να προχωρήσει η χρηματοδότησή του από το Ε.Π. ΑνάπτυξηΑνθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του ΕΣΠΑ.

Μετά την υπογραφήτηςσχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης –ΚΥΑ, από τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων,  που θα τροποποιήσει – αντικαταστήσει την ισχύουσα, προκειμένου να εναρμονιστεί με την απαίτηση των συγχρηματοδοτούμενων δράσεων,εντός του Οκτωβρίου, αναμένονται οι εκταμιεύσεις προς τους εργοδότες.

30/09/2022

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

Προηγούμενο άρθρο Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης & Ε.Ε.Ε.ΕΚ.: Σεμινάριο Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων για γονείς
Επόμενο άρθρο Γήπεδο 5Χ5 στον Αυγερινό και λιθόστρωτο καλντερίμι στο Πολυκάστανο