Ειδήσεις

Σταγόνα Ελπίδας Αμφικτιονία: 22η Αμφικτιονία της Π.Ο.Σ.Ε.Α


Από το 1986 οι Εθελοντές Αιμοδότες έχουν αναβιώσει τον Θεσμό της Αμφικτιονίας, και είναι μια πρώτη προσπάθεια να έρθουν οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και οι φορείς που έχουν τμήμα αιμοδοσίας κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις ώστε να αυξηθεί το εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
 Η 22η Αμφικτιονία της Π.Ο.Σ.Ε.Α στην Κέρκυρα από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου με την στήριξη του μεγάλου χορηγού ΒΙΚΟΣ ΑΕ, έκλεισε με τα πιο σημαντικά συμπεράσματα για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τις επιστημονικές εξελίξεις.
Με την συμμετοχή των καταξιωμένων επιστημόνων όπως η κ Ε. Ζερβού, η κ.Μ.Χατζητάκη, η κ Μ. Γκανίδου, η κ. Μ. Κατσάτου, ο κ. Β Ανδριώτης, η κ. Ε. Γρουζή, ο κ. Γ. Μαρτίνης, η κ. Ε. Θεοδωρή, ο κ. Γ. Καλτσούνης, του ΕΚΕΑ, κ. Π. Κατσίβελα, του ΕΕΣ,
του συνεργάτη μας γιατρού και Διοικητή του νοσοκομείου Κέρκυρας
κ Ρουμπάτη, αυτοδιηκητικών,
των Συλλόγων Μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Α απ όλη την Ελλάδα, πήραμε ολα τα εφόδια για την σωστή & συνεχή λειτουργία μας με την ακόμα πιο ουσιαστική αποτελεσματικότητα της δράσης μας, της εθελοντικής αιμοδοσίας για την αυτάρκεια στην Ελλάδα σε Αίμα.
Προηγούμενο άρθρο Αγροδιατροφή - Πρωτογενής Παραγωγή και Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων – Αλιεία - Υδατοκαλλιέργεια» του Νέου Αναπτυξιακού
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο Δημάρχου Σερβίων προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία