Ειδήσεις

Δήμος Κοζάνης και Συνεταιρισμός Κροκοπαραγών: Κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας


Συνάντηση  στα γραφεία του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών,  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, μεταξύ του προέδρου του Συνεταιρισμού Βασίλη Μητσόπουλου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, και του αντιδημάρχου Τοπικών Κοινοτήτων Γιώργου Δουγαλή. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και η  διευθύντρια του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού, Ελένη Καλύβα. 

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του Συνεταιρισμού, ενόψει της έναρξης της συγκομιδής του κρόκου. Τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος περιλάμβαναν ζητήματα πρόσβασης των αγροτών στις καλλιέργειες, αλλά και συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας εν γένει. 

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Δουγαλής υπογράμμισε ότι θα υλοποιηθεί κάθε δυνατή ενέργεια για την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, ενώ επεσήμανε πως οι δρόμοι που οδηγούν στα κροκοχώραφα αποτελούν βασική προτεραιότητα.  Τέλος, ο αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων ανέφερε πως ο Δήμος Κοζάνης θα σταθεί αρωγός στη διευκόλυνση και την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας. 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη άμεσα 20χρονος σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για απόπειρα κλοπής
Επόμενο άρθρο 3 θανατηφόρα τροχαία τον Σεπτέμβριο στη Δυτική Μακεδονία