Ειδήσεις

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης και ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας επισκέφθηκαν το νέο Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου


Συνάντηση με τον νέο διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Δημήτρη Σιόλιο πραγματοποίησαν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια και ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του.

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης ενημέρωσε τον Διοικητή για τα έργα της ΠΕ Κοζάνης που είναι σε εξέλιξη στο νοσοκομείο, όπως το μεγάλο έργο της ανέγερσης της νέας πτέρυγας, προϋπολογισμού 16 εκ. ευρώ, που θα θεμελιωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, αλλά και μελέτες που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση της παλαιάς πτέρυγας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, ενημέρωσε τον Διοικητή για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ μέσω του οποίου έχει πάρει το νοσοκομείο σύγχρονο εξοπλισμό και συζήτησαν για τον προγραμματισμό επόμενων ενεργειών ώστε να καλυφθούν νέες ανάγκες του νοσοκομείου.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα της στελέχωσης του νοσοκομείου, παρατέθηκαν αναλυτικά στοιχεία για τις προβλεπόμενες θέσεις και τα ποσοστά κάλυψης αυτών και συζητήθηκαν ενέργειες που έχουν γίνει απ’ όλες τις πλευρές για την διεκδίκηση περαιτέρω στελέχωσης από την αρμόδια κεντρική διοίκηση. Τόσο οι αντιπεριφερειάρχες, όσο και ο διοικητής επιβεβαίωσαν την διάθεσή τους για στενή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων και δεσμεύθηκαν για διαρκή επικοινωνία.

Προηγούμενο άρθρο Για να έχεις μέλλον στις επιχειρήσεις πρέπει να μαθαίνεις συνεχώς (απόσπασμα από ομιλία του Δρ Νέστορα Κολοβού*)
Επόμενο άρθρο Γ. Αμανατίδης: Σημαντικά θέματα για τους πολίτες στο επίκεντρο των συναντήσεων με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων