Ειδήσεις

Πρόσκληση σε διαβούλευση για το νέο Leader 2023 – 2027 στο Δήμο Βελβεντού


Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. και ο Δήμος Βελβεντού στο πλαίσιο της ανοικτής Δημόσιας Διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου LEADER 2023-2027, σας προσκαλούμε σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Σχεδιάζουμε μαζί το νέο πρόγραμμα LEADER 2023-2027” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/12/2022 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πλησίον της Τράπεζας Πειραιώς)

Η εκδήλωση στοχεύει στην ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, στην καταγραφή των απόψεων, προτάσεων, ιδεών επενδυτικού ενδιαφέροντος καθώς και στη διερεύνηση δημιουργίας συνεργασιών και δικτυώσεων.

Τα στελέχη της Ομάδας Τοπικής Δράσης της ΑΝΚΟ Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος LEADER 2023-2027, ενώ παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία συμπλήρωσης ερωτηματολογίων για την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών και προτεραιοτήτων της περιοχής, ούτως ώστε το νέο αυτό πρόγραμμα να είναι απολύτως ρεαλιστικό ως αποτέλεσμα ευρείας διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς φορείς της περιοχής και τον τοπικό πληθυσμό.

Προηγούμενο άρθρο Ενίσχυση των συνεταιρισμών ροδακινοπαραγωγών του Βελβεντού από την ΠΕ Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Ανάρτηση Αποφάσεων Δασικού Χάρτη