Ειδήσεις

Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου συνεχίζει τις διαδρομές του το Χριστουγεννιάτικο τρένο του Δήμου Εορδαίας


Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου συνεχίζει τις διαδρομές του στην Πτολεμαΐδα, το Χριστουγεννιάτικο τρένο του Δήμου Εορδαίας. Το Θεματικό Πάρκο των Γιγαντιαίων Δεινόσαυρων θα λειτουργήσει μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.
Το Χριστουγεννιάτικο τρένο του Δήμου Εορδαίας, το οποίο αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, θα συνεχίσει τα δρομολόγια του στην Πτολεμαΐδα μέχρι το Σάββατο 7 Ιανουαρίου (με τελευταίο δρομολόγιο στις 14:00), ενώ οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται το Θεματικό Πάρκο των Γιγαντιαίων Δεινόσαυρων-στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας-μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στα πρωινά δρομολόγια, η αφετηρία του Χριστουγεννιάτικου τρένου θα βρίσκεται στην οδό Παυλίδη Αδαμοπούλου (Πίσω από την πιάτσα των ταξί).

 

Προηγούμενο άρθρο Το Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο αποχαιρετά τον Γ. Γκόγκο
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια