Ειδήσεις

Δύο επιβατηγά και ένα καλαθοφόρο όχημα προστέθηκαν στο στόλο οχημάτων του Δήμου Βοΐου


Προστέθηκαν τρία ακόμη νέα οχήματα στο στόλο των οχημάτων του ΔήμουΒοΐου, πρόκειται για δύο επιβατηγά αυτοκίνητα τεχνολογίας 4×4 μικρού κυβισμού και ένα καλαθοφόρο όχημα.

Τα δύο μικρά επιβατηγά θα χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό του Δήμου με σκοπό να αντικαταστήσουν του μεγάλου κυβισμού πολυδάπανα οχήματα και θα συμβάλουν στην μείωση των δαπανών για καύσιμα και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ενώ η προσθήκη του δεύτερου καλαθοφόρου οχήματος θα εξοπλίσει το νεοσυσταθέν  ηλεκτρολογικό συνεργείο προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στην εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων του άνωΒοΐου.

Η χρηματοδότηση των δύο επιβατηγών οχημάτων προήλθε από πόρους του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ε.Α.Π. ενώ το καλαθοφόροόχημα χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου εσωτερικών.

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή τεσσάρων δημάρχων της ΠΕ Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων κατά τη διάρκεια του επιπέδου συναγερμού κατηγορίας 4
Επόμενο άρθρο Απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους από το Δήμο Εορδαίας