Ειδήσεις

Με επιτυχία το εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής


Τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής και υλοποίησης ενός  φωτοβολταικού πάρκου είχαν οι μικροί μαθητές του εργαστηρίου εκπαιδευτικής ρομποτικής Κοζάνης «ARTIROBOTS», που επισκέφθηκαν το εργοτάξιο της  kIEFER ΤΕΚ στο Βαθύλακκο.
H εκπαιδευτική  εκδρομή έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής  του «ARTIROBOTS» στο διαγωνισμό FIRST® LEGO® League Challenge SUPERPOWERΕD℠, που έχει ως αντικείμενο μεταξύ άλλων της δημιουργίας ενός  Project Καινοτομίας στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας*.
 
Το «ARTIROBOTS» θα ήθελε να ευχαριστήσει τα στελέχη της KIEFER ΤΕΚ κα Ολγα Ταμπακάκου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, τον κ.Νίκο Κλωνάρα υπεύθυνο εργοταξίου και τον κ. Κώστα Τσαμπούρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ για τη συμβολή τους στην άρτια πραγματοποιήση της επίσκεψης.
Προηγούμενο άρθρο Δ. Κοζάνης: Πρόσκληση συμμετοχής αδειούχων υπαιθρίου εμπορίου φορητής έψησης και καντινών για δραστηριοποίηση κατά την περίοδο των Αποκρεών
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη με τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας